Smještaj
Lovački dom Čambina

Na oko osam kilometara od Ždale, usred prekrasne repaške šume smjestio se lovački dom Čambina koji se nalazi na istoimenom jezeru koje je zaštićeno kao značajni krajobraz. Želite li buđenje uz ptičji pjev, bez ometanja mobitela. Mjesto na kojem možete popiti jutarnju kavu u društvu znatiželjnih šumskih stanovnika u potpunom miru. Provedite nekoliko dana u lovačkom domu Čambina i napunite tijelo i dušu energijom koju samo priroda može dati.

Vladimira Nazora 16, 48 327 Ždala pošta Molve
048 866 144
048 866 115
Smještaj
Hotel Crna Mica Hampovica

Crna mica Hampovica je hotel s dvije zvjezdice, u selu Hampovica, negdje na pola magistralne ceste između Đurđevca i Bjelovara. Mjesto je gdje prespavaju autoprijevoznici na proputovanju. U sklopu hotela nalazi se lokalna birtija. Svoje ime duguje činjenici da je nekad bila popularan noćni klub.  Volite li čuti zanimljive priče lokalaca, onda svakako svratite na čašicu.

Šimuna Pandura 2 48 350 Hampovica
048 891 020
098 249 611
Smještaj
Bike and Bed Repaš 88

Nasuprot idilične i pomalo tajnovite šume Repaš u samom srcu sela nalazi se ladanjska kuća Repaš čiji vlasnici otvorenog srca pružaju dobrodošlicu svim ljubiteljima prirode i mira. Oni koji vole otkrivati neke nove bisere ovdje će u potpunosti doći na svoje jer okolica nudi brojne zanimljive sadržaje i još zanimljivije mještane koji će vam ispričati zanimljive priče. Otkrijte po kome je šuma dobila svoje ime i prenoćite u sobi čija vrata ormara pričaju priču jedne obitelji. Svaki zakutak ovog prekrasnog posjeda otkriva vam nešto novo. Na vama je samo da nas posjetite.

Repaš 88, 48 327 Repaš, pošta Molve
095 196 6096
http://www.testiram.comtestiram@testiram.com