Novosti

Poziv na radionicu “Dođi u Podravinu i ponesi je u srcu”

Turistička zajednica područja “Središnja Podravina”, LAG Podravina i Općina Hlebine organiziraju radionicu “Dođi u Podravinu i ponesi je u srcu”.

Radionica je namijenjena udrugama, OPG-ovima, vlasnicima ugostiteljskih objekata, smještajnih kapaciteta, turističkim agencijama i svima koji planiraju ponuditi svoje usluge i/ili proizvode na turističkom tržištu.

Radionica će se održati godine u Galeriji Josip Generalić, Ljudevita Gaja 75., u Hlebinama s početkom u 16,00 sati. Prijave na radionicu obaveze, jer je broj sudionika ograničen.
Prijave se dostavljaju na e-mail adresu: [email protected]

Cilj radionice je pružiti osnovne informacije o aktualnim natječajima te kroz praktični rad ponuditi stručnu pomoć u kreiranju vlastitog proizvoda i umrežavanju sudionika.

Navedena radionica namijenjena je osobama koje bi svoje vještine, proizvode i ideje željeli pretočili u finalni proizvod i time obogatili turističku ponudu Podravine.

PROGRAM:

16.00 – 16.10 pozdrav načelnice

16.10 – 16.30 Obavijest o aktualnim natječajima – Mihaela
Lončar, voditeljica LAG-a „PODRAVINA“

16.30 – 17.00 Što je kreativni turizam? – Elizabeta Milanović Glavica, direktorica Turističke zajednice područja „Središnja Podravina“

17.00 – 18.45 Kako osmisliti vlastiti proizvod i ponuditi ga na tržištu? – rad u grupama, moderatorice Elizabeta Milanović Glavica i Mihaela Lončar