Novosti

Tomislav Turković u AK galeriji

Tomislav Turković, virovac sa zagrebačkom adresom. Svestrani umjetnik i magistar grafičkog dizajna koji je zaslužan za cjelokupan vizualni identitet Turističke zajednice područja “Središnja Podravina” uskoro izlaže u AK galeriji u koprivničkom Kampusu, odnosno prostoru nekadašnje vojarne.

Izložba fotografskih radova pod nazivom “Arhiv pogleda” i po prvi puta donosi presjek fotografskih radova autora nastalih u razdoblju od 2005. do 2018. godine. Sve su fotografije nastale mobitelom i objavljene putem društvenih mreža Facebook i Instagram, a posjetitelji će moći pratiti objavljene fotografije putem QR koda, što je zgodna novina koju autor uvodi. Fotografijama bilježi jednostavne trenutke, nelogičnosti, pomaknute situacije, duhovita rješenja koja i sami imamo prilike svakodnevno vidjeti, no najčešće ih ne primjećujemo fokusirani na svoju stvarnost. On ovim putem vodi svoj vizualni dnevnik

Fotografije za izložbu odabrala je kustosica Tanja Špolja, a otvorenje izložbe je 2. lipnja 2018. od 20,00 sati u AK Galeriji u Koprivnici.

Tomislav Turković – Arhiv pogleda